Tuincoach

Heeft u vragen over uw tuin, wilt u zelf aan de slag, maar weet u niet zo goed hoe of waar te beginnen? Dan kan een goed gesprek met een tuincoach ter plaatse een oplossing zijn.

In een paar stappen uw droomtuin

Stap1.
Vertel mij uw wensen
Ik kom graag met u in gesprek
Stap2.
Presentatie van het ontwerp
Afgestemd op uw wensen en budget
Stap3.
Realisatie van uw tuin
Aangelegd door onze partners, of uzelf

Waarom een tuincoach?

Ik kan advies geven over beplanting, zoals welke planten zijn geschikt voor schaduw/half schaduw of juist zon? Over het snoeien en onderhouden van de tuin of mogelijkheden bespreken voor de indeling van de tuin, zonder een uitgebreid tuinontwerp te maken, maar bijvoorbeeld door het maken van een schetsje.

Op basis van uurtarief kom ik ter plaatse om oplossingsgericht mee te denken en makkelijk uitvoerbare adviezen te geven. Wat uw vragen ook zijn, daar komen we wel uit. Ik heb naast mijn ontwerpbureau ook jarenlang ervaring als vakbekwaam hovenier

Uw tuin laten ontwerpen

Een tuin is de directe buitenruimte om het huis. Een goed tuinontwerp past bij de persoonlijkheid van de gebruikers en omgeving. Rust, harmonie en functioneel is mijn uitgangspunt.

Ik kan dit voor iedere buitenruimte realiseren, van kleine stadstuin tot een groot landgoed en ben werkzaam binnen heel Nederland.

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen neem dan gerust contact met mij op.

Afspraak inplannen

Vrijblijvend uw wensen en mogelijkheden doornemen?