Mijn werkwijze

In drie stappen leg ik u uit wat mijn werkwijze is

 

In een paar stappen uw droomtuin

Stap1.
Vertel mij uw wensen
Ik kom graag met u in gesprek
Stap2.
Presentatie van het ontwerp
Afgestemd op uw wensen en budget
Stap3.
Realisatie van uw tuin
Aangelegd door onze partners, of uzelf

Stap 1

Wanneer u geïnteresseerd bent in een tuinontwerp kom ik vrijblijvend bij u thuis.

In het gesprek ga ik, samen met u op zoek naar de wensen en doelstelling van de buitenruimte. Wat wilt u in de tuin, welke functie heeft de tuin voor u? Belangrijk is dat ik uw wensen duidelijk krijg en ga bekijken of dat ook realiseerbaar is. Ik kijk naar zichtlijnen, omliggende bebouwing, zonstand, grondsoort en bijvoorbeeld hoogtes.

Stap 2

Geeft u mij de opdracht om het ontwerp te maken dan is de volgende stap dat ik een veldschets maak waarbij ik de bestaande situatie opmeet, inclusief het in kaart brengen van de bestaande beplanting. Met deze gegevens maak ik een conceptplan dat met u besproken wordt en waar we zo nodig nog wijzigingen in kunnen aanbrengen.

Stap 3

De derde stap is dat ik op basis van alle gegevens het definitieve ontwerp uitwerk in een 2D tekening en 3D aanzichten in kleur. Alle materialen en bouwkundige elementen worden hierop vermeld. Er wordt een beplantingsplan gemaakt bestaande uit een tekening met beplantingslijst. Op basis van dit ontwerp kan de uitvoering starten. U kunt dit door een hovenier laten uitvoeren of zelf doen

De presentatie wordt zeer realistisch weergegeven via een 3D animatie, waardoor u als het ware door u tuin loopt en beleeft hoe de tuin eruit gaat zien

Uw tuin laten ontwerpen

Een tuin is de directe buitenruimte om het huis. Een goed tuinontwerp past bij de persoonlijkheid van de gebruikers en omgeving. Rust, harmonie en functioneel is mijn uitgangspunt.

Ik kan dit voor iedere buitenruimte realiseren, van kleine stadstuin tot een groot landgoed en ben werkzaam binnen heel Nederland.

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen neem dan gerust contact met mij op.

Afspraak inplannen

Vrijblijvend uw wensen en mogelijkheden doornemen?